Anmälan till Eksjö idrottsskola

Inbjudan går ut till alla andraklassare i Eksjö, Hult, Höreda och Ydre 2017-2018 genom skolornas försorg. Har du inte fått någon inbjudan kommer du att kunna ladda ner den till höger på den här sidan.

Det viktigaste innehållet:

Anmälan till idrottsskolan 2018-2019

1. Anmäl ditt barn - klicka här.
  2. Betala in 100 kr på Bankgiro 5181-7880. Ange barnets namn och personnummer.
  3. Boka in onsdagen den DATUM KOMMER kl. 18:30-19:30 i kalendern. Då är du och ditt barn välkomna till Snäckan (Prästängshallen) på upptaktsmöte.
  4. Alla aktiviteter är på lördagar normalt mellan kl.10:00 och 12:00. Ibland kan aktiviteterna starta/sluta något senare eller tidigare, tiderna hittar du i aktivitetskalendern och i informationshäftet som delas ut vid upptakten i Snäckan.
  5. Information inför varje aktivitet hittar du här på vår hemsida. Varje förening ansvarar för sin information.
  6. Håll dig uppdaterad via hemsidan www.eksjoidrottsskola.se och gilla oss på Facebook, så du inte missar viktig information!
  7. Första aktiviteten är på PLATS KOMMER, lördagen DATUM KOMMER kl. 10:00-11:30 och det är FÖRENING OCH IDROTT som ansvarar.

Det går även att anmäla sig vid upptaktsmötet eller de första aktiviteterna (friidrott och orientering).