VARNING!
Du använder en urgammal och dålig webbläsare, som inte följer modern webbstandard.
Var vänlig uppdatera, eller använd en annan webbläsare, för att uppleva Eksjö idrottsskolas webbsida som det är tänkt. Tack!

Aktuell information

Här hittar du aktuell information om nästa aktivitet med Eksjö idrottsskola. Normalt läggs informationen upp på tisdag eller onsdag samma vecka som aktiviteten genomförs.

För att planera på lite längre sikt, ta en titt på översikten som du hittar under
PROGRAM.


Alla barn som till hösten -22 börjar andra klass i Eksjö och Ydre skolor är välkomna till Eksjö idrottsskola!

Har du hört talas om Eksjö idrottsskola?

Det är ett fantastiskt samarbete mellan 16 olika föreningar som ger alla barn, som börjar andra klass i Eksjö, Hult, Höreda och Ydre, möjlighet att prova på olika idrotter och andra aktiviteter. Aktiviteterna genomförs på lördagar och pågår under 1-2 timmar. Varje aktivitet genomförs en till två gånger. När året är slut har barnen fått prova på en massa olika roliga aktiviteter, och kan välja att fortsätta med en eller flera av dem. Ett helt år av aktiviteter - och till en extremt låg kostnad!

Mer information hittar du här på vår webbsida http://eksjoidrottsskola.se och på vår Facebook-sida https://www.facebook.com/EksjoIdrottsskola. Du anmäler ditt barn så här: http://eksjoidrottsskola.se/anmalan/

Uppstart av Eksjö idrottsskola 2022-2023 sker lördagen den 27/8 kl 1000-1130 på Ränneborgs IP. Då delar vi även ut en t-shirt till alla barn!

Varmt välkommen!